Asadi-Dizaji, A., Aghdam Shahryar, H., Maheri-Sis, N.. (1396). Effect of Levels of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus) on Performance and Blood Biochemical Characteristics in Japanese Quails (Coturnix coturnix). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), 687-691.
A. Asadi-Dizaji; H. Aghdam Shahryar; N. Maheri-Sis. "Effect of Levels of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus) on Performance and Blood Biochemical Characteristics in Japanese Quails (Coturnix coturnix)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 4, 1396, 687-691.
Asadi-Dizaji, A., Aghdam Shahryar, H., Maheri-Sis, N.. (1396). 'Effect of Levels of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus) on Performance and Blood Biochemical Characteristics in Japanese Quails (Coturnix coturnix)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), pp. 687-691.
Asadi-Dizaji, A., Aghdam Shahryar, H., Maheri-Sis, N.. Effect of Levels of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus) on Performance and Blood Biochemical Characteristics in Japanese Quails (Coturnix coturnix). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(4): 687-691.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب