. (1393). بررسی تأثیر شوری روی برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی رقم های گندم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(2), 4-8.
. "بررسی تأثیر شوری روی برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی رقم های گندم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 2, 1393, 4-8.
. (1393). 'بررسی تأثیر شوری روی برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی رقم های گندم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(2), pp. 4-8.
. بررسی تأثیر شوری روی برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی رقم های گندم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 4(2): 4-8.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب