انزابی, یونس. (1395). ارزیابی مقایسه ای تاثیرضد باکتریائی تعدادی از آنتی بیوتیک های استاندارد و عصاره آبی زرشک، پیاز و سیر برجدایه های کلستریدیوم پرفرینجنس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), 105-108.
یونس انزابی. "ارزیابی مقایسه ای تاثیرضد باکتریائی تعدادی از آنتی بیوتیک های استاندارد و عصاره آبی زرشک، پیاز و سیر برجدایه های کلستریدیوم پرفرینجنس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 2, 1395, 105-108.
انزابی, یونس. (1395). 'ارزیابی مقایسه ای تاثیرضد باکتریائی تعدادی از آنتی بیوتیک های استاندارد و عصاره آبی زرشک، پیاز و سیر برجدایه های کلستریدیوم پرفرینجنس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), pp. 105-108.
انزابی, یونس. ارزیابی مقایسه ای تاثیرضد باکتریائی تعدادی از آنتی بیوتیک های استاندارد و عصاره آبی زرشک، پیاز و سیر برجدایه های کلستریدیوم پرفرینجنس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 12(2): 105-108.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب