فضل آرا, علی, مکتبی, سیاوش, نوروزی, فاطمه. (1395). بررسی مقایسه ای مدل های پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در بستنی- های وانیلی و کاکائویی تولیدی به روش های سنتی وصنعتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 69-80.
علی فضل آرا; سیاوش مکتبی; فاطمه نوروزی. "بررسی مقایسه ای مدل های پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در بستنی- های وانیلی و کاکائویی تولیدی به روش های سنتی وصنعتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1395, 69-80.
فضل آرا, علی, مکتبی, سیاوش, نوروزی, فاطمه. (1395). 'بررسی مقایسه ای مدل های پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در بستنی- های وانیلی و کاکائویی تولیدی به روش های سنتی وصنعتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 69-80.
فضل آرا, علی, مکتبی, سیاوش, نوروزی, فاطمه. بررسی مقایسه ای مدل های پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در بستنی- های وانیلی و کاکائویی تولیدی به روش های سنتی وصنعتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 12(1): 69-80.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.