زینالی, فریبا, علی عباسی, ندا, علی اکبرلو, جواد. (1396). افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4 (28) زمستان), 51-61.
فریبا زینالی; ندا علی عباسی; جواد علی اکبرلو. "افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 4 (28) زمستان, 1396, 51-61.
زینالی, فریبا, علی عباسی, ندا, علی اکبرلو, جواد. (1396). 'افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4 (28) زمستان), pp. 51-61.
زینالی, فریبا, علی عباسی, ندا, علی اکبرلو, جواد. افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(4 (28) زمستان): 51-61.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.