زینالی, فریبا, علی عباسی, ندا, علی اکبرلو, جواد. (1396). افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده مرغ با استفاده از لاکتوباسیلوس ها و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید(EDTA). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4 (28) زمستان), 51-62.
فریبا زینالی; ندا علی عباسی; جواد علی اکبرلو. "افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده مرغ با استفاده از لاکتوباسیلوس ها و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید(EDTA)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 4 (28) زمستان, 1396, 51-62.
زینالی, فریبا, علی عباسی, ندا, علی اکبرلو, جواد. (1396). 'افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده مرغ با استفاده از لاکتوباسیلوس ها و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید(EDTA)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4 (28) زمستان), pp. 51-62.
زینالی, فریبا, علی عباسی, ندا, علی اکبرلو, جواد. افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده مرغ با استفاده از لاکتوباسیلوس ها و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید(EDTA). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(4 (28) زمستان): 51-62.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.