پروین, آیدا, انرجان, نویده. (1396). ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4 (28) زمستان), 71-79.
آیدا پروین; نویده انرجان. "ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 4 (28) زمستان, 1396, 71-79.
پروین, آیدا, انرجان, نویده. (1396). 'ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4 (28) زمستان), pp. 71-79.
پروین, آیدا, انرجان, نویده. ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 7(4 (28) زمستان): 71-79.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب