صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). بررسی اثر جایگزینی پودر هویج بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), 75-84.
فخرالدین صالحی; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی اثر جایگزینی پودر هویج بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 1, 1397, 75-84.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. (1397). 'بررسی اثر جایگزینی پودر هویج بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), pp. 75-84.
صالحی, فخرالدین, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی اثر جایگزینی پودر هویج بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(1): 75-84.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.