. (1396). ارزیابی امکان حساس کردن لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به‌وسیله عصاره پوست پرتقال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), 37-47.
. "ارزیابی امکان حساس کردن لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به‌وسیله عصاره پوست پرتقال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2, 1396, 37-47.
. (1396). 'ارزیابی امکان حساس کردن لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به‌وسیله عصاره پوست پرتقال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), pp. 37-47.
. ارزیابی امکان حساس کردن لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی به‌وسیله عصاره پوست پرتقال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 5(2): 37-47.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.