علیرضایی, نیلوفر, برزگر, حسن. (1397). بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), 131-141.
نیلوفر علیرضایی; حسن برزگر. "بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 1, 1397, 131-141.
علیرضایی, نیلوفر, برزگر, حسن. (1397). 'بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), pp. 131-141.
علیرضایی, نیلوفر, برزگر, حسن. بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(1): 131-141.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.