مرادی, شبنم, ساجدی, نورعلی, خاقانی, شهاب. (1395). واکنش محتوای نسبی آب برگ، پروتئین دانه، عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم به سالیسیلیک اسید و آسکوربیک اسید. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(شماره 3 (بهار 1395) 39), 167-178.
شبنم مرادی; نورعلی ساجدی; شهاب خاقانی. "واکنش محتوای نسبی آب برگ، پروتئین دانه، عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم به سالیسیلیک اسید و آسکوربیک اسید". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, شماره 3 (بهار 1395) 39, 1395, 167-178.
مرادی, شبنم, ساجدی, نورعلی, خاقانی, شهاب. (1395). 'واکنش محتوای نسبی آب برگ، پروتئین دانه، عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم به سالیسیلیک اسید و آسکوربیک اسید', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(شماره 3 (بهار 1395) 39), pp. 167-178.
مرادی, شبنم, ساجدی, نورعلی, خاقانی, شهاب. واکنش محتوای نسبی آب برگ، پروتئین دانه، عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم به سالیسیلیک اسید و آسکوربیک اسید. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 10(شماره 3 (بهار 1395) 39): 167-178.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب