. (1389). ارتقای کیفیت محصولات در صنعت غذایی شیرینی و شکلات با به کارگیری QFD و AHP. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(11), 35-52.
. "ارتقای کیفیت محصولات در صنعت غذایی شیرینی و شکلات با به کارگیری QFD و AHP". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 11, 1389, 35-52.
. (1389). 'ارتقای کیفیت محصولات در صنعت غذایی شیرینی و شکلات با به کارگیری QFD و AHP', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(11), pp. 35-52.
. ارتقای کیفیت محصولات در صنعت غذایی شیرینی و شکلات با به کارگیری QFD و AHP. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 5(11): 35-52.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب