دادور, پیمان, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ السلامی, زهرا. (1397). ارزیابی اثر صمغ گزانتان بر خواص کیفی کیک روغنی بدون گلوتن حاوی آرد ذرت و آرد دانه شاه بلوط. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), 57-70.
پیمان دادور; اسماعیل عطای صالحی; زهرا شیخ السلامی. "ارزیابی اثر صمغ گزانتان بر خواص کیفی کیک روغنی بدون گلوتن حاوی آرد ذرت و آرد دانه شاه بلوط". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 2, 1397, 57-70.
دادور, پیمان, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ السلامی, زهرا. (1397). 'ارزیابی اثر صمغ گزانتان بر خواص کیفی کیک روغنی بدون گلوتن حاوی آرد ذرت و آرد دانه شاه بلوط', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), pp. 57-70.
دادور, پیمان, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ السلامی, زهرا. ارزیابی اثر صمغ گزانتان بر خواص کیفی کیک روغنی بدون گلوتن حاوی آرد ذرت و آرد دانه شاه بلوط. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(2): 57-70.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.