غلامی, زهرا, انصاری, سارا. (1397). مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), 71-85.
زهرا غلامی; سارا انصاری. "مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 2, 1397, 71-85.
غلامی, زهرا, انصاری, سارا. (1397). 'مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2), pp. 71-85.
غلامی, زهرا, انصاری, سارا. مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(2): 71-85.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.