نوری امام زاده, علی. (1396). مقایسه اثرات دو گیاه آویشن و میخک با محرک رشد در جیره غذایی بر صفات تولیدی جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), 33-36.
علی نوری امام زاده. "مقایسه اثرات دو گیاه آویشن و میخک با محرک رشد در جیره غذایی بر صفات تولیدی جوجه‌های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 4, 1396, 33-36.
نوری امام زاده, علی. (1396). 'مقایسه اثرات دو گیاه آویشن و میخک با محرک رشد در جیره غذایی بر صفات تولیدی جوجه‌های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), pp. 33-36.
نوری امام زاده, علی. مقایسه اثرات دو گیاه آویشن و میخک با محرک رشد در جیره غذایی بر صفات تولیدی جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 12(4): 33-36.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب