همتی اردلی, زهرا, حجت السلامی, محمد, سها, ساحل, نجاتی, فاطمه. (1396). تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -.
زهرا همتی اردلی; محمد حجت السلامی; ساحل سها; فاطمه نجاتی. "تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1396, -.
همتی اردلی, زهرا, حجت السلامی, محمد, سها, ساحل, نجاتی, فاطمه. (1396). 'تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -.
همتی اردلی, زهرا, حجت السلامی, محمد, سها, ساحل, نجاتی, فاطمه. تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; (): -.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.