خدری, سارا, گلی, محمد, مرتضایی نژاد, فروغ. (1397). اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), 23-31.
سارا خدری; محمد گلی; فروغ مرتضایی نژاد. "اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1397, 23-31.
خدری, سارا, گلی, محمد, مرتضایی نژاد, فروغ. (1397). 'اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. 23-31.
خدری, سارا, گلی, محمد, مرتضایی نژاد, فروغ. اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(3): 23-31.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب