پدرام نیا, احمد, مرتضوی, سید علی, صادقی ماهونک, علیرضا, الهامی راد, امیرحسین, آرمین, محمد. (1397). ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), 41-53.
احمد پدرام نیا; سید علی مرتضوی; علیرضا صادقی ماهونک; امیرحسین الهامی راد; محمد آرمین. "ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1397, 41-53.
پدرام نیا, احمد, مرتضوی, سید علی, صادقی ماهونک, علیرضا, الهامی راد, امیرحسین, آرمین, محمد. (1397). 'ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. 41-53.
پدرام نیا, احمد, مرتضوی, سید علی, صادقی ماهونک, علیرضا, الهامی راد, امیرحسین, آرمین, محمد. ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(3): 41-53.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.