پدرام نیا, احمد, مرتضوی, علی, صادقی ماهونک, علیرضا, الهامی راد, امیرحسین, آرمین, محمد. (1397). ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), 43-55.
احمد پدرام نیا; علی مرتضوی; علیرضا صادقی ماهونک; امیرحسین الهامی راد; محمد آرمین. "ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1397, 43-55.
پدرام نیا, احمد, مرتضوی, علی, صادقی ماهونک, علیرضا, الهامی راد, امیرحسین, آرمین, محمد. (1397). 'ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. 43-55.
پدرام نیا, احمد, مرتضوی, علی, صادقی ماهونک, علیرضا, الهامی راد, امیرحسین, آرمین, محمد. ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(3): 43-55.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب