عاشورمحمدی, مرضیه, حسینی قابوس, سید حسین. (1397). امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), 55-70.
مرضیه عاشورمحمدی; سید حسین حسینی قابوس. "امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1397, 55-70.
عاشورمحمدی, مرضیه, حسینی قابوس, سید حسین. (1397). 'امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. 55-70.
عاشورمحمدی, مرضیه, حسینی قابوس, سید حسین. امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(3): 55-70.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.