حسنی تبار, مهشید, هنرور, مسعود. (1397). بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), 73-83.
مهشید حسنی تبار; مسعود هنرور. "بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1397, 73-83.
حسنی تبار, مهشید, هنرور, مسعود. (1397). 'بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. 73-83.
حسنی تبار, مهشید, هنرور, مسعود. بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(3): 73-83.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب