خزائی, علی, کوهی کمالی, سارا. (1397). اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), 97-108.
علی خزائی; سارا کوهی کمالی. "اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1397, 97-108.
خزائی, علی, کوهی کمالی, سارا. (1397). 'اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. 97-108.
خزائی, علی, کوهی کمالی, سارا. اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(3): 97-108.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب