شمسایی, پریسا, نوری, لیلا. (1397). بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), 109-118.
پریسا شمسایی; لیلا نوری. "بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1397, 109-118.
شمسایی, پریسا, نوری, لیلا. (1397). 'بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. 109-118.
شمسایی, پریسا, نوری, لیلا. بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(3): 109-118.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب