شمسایی, پریسا, نوری, لیلا. (1397). بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), 107-116.
پریسا شمسایی; لیلا نوری. "بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1397, 107-116.
شمسایی, پریسا, نوری, لیلا. (1397). 'بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. 107-116.
شمسایی, پریسا, نوری, لیلا. بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(3): 107-116.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.