قهرمانی, نازنین, گاراژیان, حجت, شریفی, اکرم. (1397). ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), 119-128.
نازنین قهرمانی; حجت گاراژیان; اکرم شریفی. "ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1397, 119-128.
قهرمانی, نازنین, گاراژیان, حجت, شریفی, اکرم. (1397). 'ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. 119-128.
قهرمانی, نازنین, گاراژیان, حجت, شریفی, اکرم. ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(3): 119-128.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب