عبادی ملاباشی, مائده, ناطقی, لیلا. (1397). بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), 130-149.
مائده عبادی ملاباشی; لیلا ناطقی. "بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1397, 130-149.
عبادی ملاباشی, مائده, ناطقی, لیلا. (1397). 'بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. 130-149.
عبادی ملاباشی, مائده, ناطقی, لیلا. بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(3): 130-149.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب