عبادی ملاباشی, مائده, ناطقی, لیلا. (1397). بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), 127-147.
مائده عبادی ملاباشی; لیلا ناطقی. "بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1397, 127-147.
عبادی ملاباشی, مائده, ناطقی, لیلا. (1397). 'بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. 127-147.
عبادی ملاباشی, مائده, ناطقی, لیلا. بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(3): 127-147.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.