امینی, حسنیه, روفه گری نژاد, لیلا. (1397). بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), 13-30.
حسنیه امینی; لیلا روفه گری نژاد. "بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4, 1397, 13-30.
امینی, حسنیه, روفه گری نژاد, لیلا. (1397). 'بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), pp. 13-30.
امینی, حسنیه, روفه گری نژاد, لیلا. بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(4): 13-30.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب