کدیورزاده, گلاره, عبدالملکی, فرزانه. (1397). بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), 31-41.
گلاره کدیورزاده; فرزانه عبدالملکی. "بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4, 1397, 31-41.
کدیورزاده, گلاره, عبدالملکی, فرزانه. (1397). 'بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), pp. 31-41.
کدیورزاده, گلاره, عبدالملکی, فرزانه. بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(4): 31-41.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب