اشرفی پورقانلو, رقیه, رجبی, زهرا, مقدس کیا, احسان, زارع, صمد. (1397). بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), 65-77.
رقیه اشرفی پورقانلو; زهرا رجبی; احسان مقدس کیا; صمد زارع. "بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4, 1397, 65-77.
اشرفی پورقانلو, رقیه, رجبی, زهرا, مقدس کیا, احسان, زارع, صمد. (1397). 'بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), pp. 65-77.
اشرفی پورقانلو, رقیه, رجبی, زهرا, مقدس کیا, احسان, زارع, صمد. بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(4): 65-77.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب