علوی خوشحال, فاطمه, شریفی, اکرم. (1397). بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), 79-86.
فاطمه علوی خوشحال; اکرم شریفی. "بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4, 1397, 79-86.
علوی خوشحال, فاطمه, شریفی, اکرم. (1397). 'بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), pp. 79-86.
علوی خوشحال, فاطمه, شریفی, اکرم. بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(4): 79-86.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب