یوسفی, علیرضا, شیخلویی, حسین, سیفی هاچه سو, جواد, حاتمی, مهدی. (1397). بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1 (29) بهار), 11-24.
علیرضا یوسفی; حسین شیخلویی; جواد سیفی هاچه سو; مهدی حاتمی. "بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1 (29) بهار, 1397, 11-24.
یوسفی, علیرضا, شیخلویی, حسین, سیفی هاچه سو, جواد, حاتمی, مهدی. (1397). 'بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1 (29) بهار), pp. 11-24.
یوسفی, علیرضا, شیخلویی, حسین, سیفی هاچه سو, جواد, حاتمی, مهدی. بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(1 (29) بهار): 11-24.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب