دادگرنیا, محمد علی, غلامی آهنگران, مجید, شاکریان, امیر. (1397). تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1 (29) بهار), 83-90.
محمد علی دادگرنیا; مجید غلامی آهنگران; امیر شاکریان. "تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1 (29) بهار, 1397, 83-90.
دادگرنیا, محمد علی, غلامی آهنگران, مجید, شاکریان, امیر. (1397). 'تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1 (29) بهار), pp. 83-90.
دادگرنیا, محمد علی, غلامی آهنگران, مجید, شاکریان, امیر. تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(1 (29) بهار): 83-90.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب