دادگرنیا, محمد علی, غلامی آهنگران, محمد, شاکریان, امیر. (1397). تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1 (29) بهار), 39-46.
محمد علی دادگرنیا; محمد غلامی آهنگران; امیر شاکریان. "تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 1 (29) بهار, 1397, 39-46.
دادگرنیا, محمد علی, غلامی آهنگران, محمد, شاکریان, امیر. (1397). 'تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(1 (29) بهار), pp. 39-46.
دادگرنیا, محمد علی, غلامی آهنگران, محمد, شاکریان, امیر. تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(1 (29) بهار): 39-46.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.