داودی, سعید, نوبخت, علی, داودی, جابر. (1390). ارزیابی اثرات زمان تغییرجیره‌ی غذایی‌آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه‌ی جوجه‌های‌گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), 59-67.
سعید داودی; علی نوبخت; جابر داودی. "ارزیابی اثرات زمان تغییرجیره‌ی غذایی‌آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه‌ی جوجه‌های‌گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 3, 1390, 59-67.
داودی, سعید, نوبخت, علی, داودی, جابر. (1390). 'ارزیابی اثرات زمان تغییرجیره‌ی غذایی‌آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه‌ی جوجه‌های‌گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), pp. 59-67.
داودی, سعید, نوبخت, علی, داودی, جابر. ارزیابی اثرات زمان تغییرجیره‌ی غذایی‌آغازین به رشد و سطوح مختلف پروتئین خام بر عملکرد و کیفیت لاشه‌ی جوجه‌های‌گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 7(3): 59-67.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب