کیانی هفت لنگ, نگین, رومیانی, لاله, تدینی, مهرنوش. (1397). اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2 (30) تابستان), 13-26.
نگین کیانی هفت لنگ; لاله رومیانی; مهرنوش تدینی. "اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2 (30) تابستان, 1397, 13-26.
کیانی هفت لنگ, نگین, رومیانی, لاله, تدینی, مهرنوش. (1397). 'اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2 (30) تابستان), pp. 13-26.
کیانی هفت لنگ, نگین, رومیانی, لاله, تدینی, مهرنوش. اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(2 (30) تابستان): 13-26.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب