کیانی هفت لنگ, نگین, رومیانی, لاله, تدینی, مهرنوش. (1397). اثر فیلم خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته بندی تحت خلاء. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2 (30) تابستان), 13-26.
نگین کیانی هفت لنگ; لاله رومیانی; مهرنوش تدینی. "اثر فیلم خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته بندی تحت خلاء". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2 (30) تابستان, 1397, 13-26.
کیانی هفت لنگ, نگین, رومیانی, لاله, تدینی, مهرنوش. (1397). 'اثر فیلم خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته بندی تحت خلاء', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2 (30) تابستان), pp. 13-26.
کیانی هفت لنگ, نگین, رومیانی, لاله, تدینی, مهرنوش. اثر فیلم خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته بندی تحت خلاء. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(2 (30) تابستان): 13-26.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.