خانی, محمدرضا, ابوالحسن زاده, امین, فهیم دانش, مریم. (1397). بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2 (30) تابستان), 67-82.
محمدرضا خانی; امین ابوالحسن زاده; مریم فهیم دانش. "بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2 (30) تابستان, 1397, 67-82.
خانی, محمدرضا, ابوالحسن زاده, امین, فهیم دانش, مریم. (1397). 'بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2 (30) تابستان), pp. 67-82.
خانی, محمدرضا, ابوالحسن زاده, امین, فهیم دانش, مریم. بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(2 (30) تابستان): 67-82.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب