| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,567,171 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,270,873 |
مقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دار | ||
| دانش زیستی ایران | ||
| مقاله 7، دوره 10، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 49-56 اصل مقاله (939.85 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| ارمغان سعیدی؛ سیمین اسداللهی* ؛ مهناز روشنی روان | ||
| دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایران | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 253 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 265 |
||