صالحی فر, احسان, شیوازاد, محمود, فرودی, فرهاد, چمنی, محمد, بهاری کاشانی, رضا. (1397). تاثیر جیره نویسی براساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده ‏آل بر سیستم ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه‏ های گوشتی در دوره آغازین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 94(3), 9-22.
احسان صالحی فر; محمود شیوازاد; فرهاد فرودی; محمد چمنی; رضا بهاری کاشانی. "تاثیر جیره نویسی براساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده ‏آل بر سیستم ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه‏ های گوشتی در دوره آغازین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 94, 3, 1397, 9-22.
صالحی فر, احسان, شیوازاد, محمود, فرودی, فرهاد, چمنی, محمد, بهاری کاشانی, رضا. (1397). 'تاثیر جیره نویسی براساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده ‏آل بر سیستم ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه‏ های گوشتی در دوره آغازین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 94(3), pp. 9-22.
صالحی فر, احسان, شیوازاد, محمود, فرودی, فرهاد, چمنی, محمد, بهاری کاشانی, رضا. تاثیر جیره نویسی براساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده ‏آل بر سیستم ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه‏ های گوشتی در دوره آغازین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 94(3): 9-22.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب