قاضی میرسعید, زهرا, زارعی, ابوالفضل, ایلا, نیما. (1397). بررسی تأثیر ویتامین E و C بر صفات عملکردی، اجزای لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 94(3), 23-36.
زهرا قاضی میرسعید; ابوالفضل زارعی; نیما ایلا. "بررسی تأثیر ویتامین E و C بر صفات عملکردی، اجزای لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 94, 3, 1397, 23-36.
قاضی میرسعید, زهرا, زارعی, ابوالفضل, ایلا, نیما. (1397). 'بررسی تأثیر ویتامین E و C بر صفات عملکردی، اجزای لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 94(3), pp. 23-36.
قاضی میرسعید, زهرا, زارعی, ابوالفضل, ایلا, نیما. بررسی تأثیر ویتامین E و C بر صفات عملکردی، اجزای لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 94(3): 23-36.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب