مبرا, شهناز, ساطعی, ارین, قربانلی, مه لقا. (1388). تغییرات محتوای آرژینین در مرحله جوانه‌زنی دانه‌های سویا رقم پرشینگ تحت تاثیر شوری و ژیبرلین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), 63-68.
شهناز مبرا; ارین ساطعی; مه لقا قربانلی. "تغییرات محتوای آرژینین در مرحله جوانه‌زنی دانه‌های سویا رقم پرشینگ تحت تاثیر شوری و ژیبرلین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1, 1388, 63-68.
مبرا, شهناز, ساطعی, ارین, قربانلی, مه لقا. (1388). 'تغییرات محتوای آرژینین در مرحله جوانه‌زنی دانه‌های سویا رقم پرشینگ تحت تاثیر شوری و ژیبرلین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), pp. 63-68.
مبرا, شهناز, ساطعی, ارین, قربانلی, مه لقا. تغییرات محتوای آرژینین در مرحله جوانه‌زنی دانه‌های سویا رقم پرشینگ تحت تاثیر شوری و ژیبرلین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1388; 4(1): 63-68.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب