| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,606,740 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,289,063 |
تغییرات محتوای آرژینین در مرحله جوانهزنی دانههای سویا رقم پرشینگ تحت تاثیر شوری و ژیبرلین | ||
| دانش زیستی ایران | ||
| مقاله 8، دوره 4، شماره 1، خرداد 1388، صفحه 63-68 اصل مقاله (106.51 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| شهناز مبرا1؛ ارین ساطعی* 2؛ مه لقا قربانلی3 | ||
| 1کارشناسی ارشد علوم گیاهی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان، گرگان، ایران | ||
| 2استادیار فیزیولوژی گیاهی، گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان، گرگان، ایران | ||
| 3استاد فیزیولوژی گیاهی، گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان، گرگان، ایران | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 161 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 94 |
||