Hedayat Rad, Donya. (1397). Evaluation of Cut Carnation Longevity cv. ‘Yellow Candy’ under Treatment with Chemical and Organic Antimicrobial Compounds. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), 87-99.
Donya Hedayat Rad. "Evaluation of Cut Carnation Longevity cv. ‘Yellow Candy’ under Treatment with Chemical and Organic Antimicrobial Compounds". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 2, 1397, 87-99.
Hedayat Rad, Donya. (1397). 'Evaluation of Cut Carnation Longevity cv. ‘Yellow Candy’ under Treatment with Chemical and Organic Antimicrobial Compounds', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(2), pp. 87-99.
Hedayat Rad, Donya. Evaluation of Cut Carnation Longevity cv. ‘Yellow Candy’ under Treatment with Chemical and Organic Antimicrobial Compounds. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(2): 87-99.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب