Chatrabnous, Najmeh, Yazdani, Navid, Vahdati, Kourosh. (1397). Determination of Nutritional Value and Oxidative Stability of Fresh Walnut. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 09(1), 11-20. doi: 10.22034/jon.2018.540862
Najmeh Chatrabnous; Navid Yazdani; Kourosh Vahdati. "Determination of Nutritional Value and Oxidative Stability of Fresh Walnut". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 09, 1, 1397, 11-20. doi: 10.22034/jon.2018.540862
Chatrabnous, Najmeh, Yazdani, Navid, Vahdati, Kourosh. (1397). 'Determination of Nutritional Value and Oxidative Stability of Fresh Walnut', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 09(1), pp. 11-20. doi: 10.22034/jon.2018.540862
Chatrabnous, Najmeh, Yazdani, Navid, Vahdati, Kourosh. Determination of Nutritional Value and Oxidative Stability of Fresh Walnut. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 09(1): 11-20. doi: 10.22034/jon.2018.540862


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب