جدی, سمیرا, یگانه, سکینه, جعقرپور, سیدعلی, ناصری, محمود. (1398). تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), 21-36. doi: 10.30495/jfst.2019.541221
سمیرا جدی; سکینه یگانه; سیدعلی جعقرپور; محمود ناصری. "تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 1, 1398, 21-36. doi: 10.30495/jfst.2019.541221
جدی, سمیرا, یگانه, سکینه, جعقرپور, سیدعلی, ناصری, محمود. (1398). 'تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), pp. 21-36. doi: 10.30495/jfst.2019.541221
جدی, سمیرا, یگانه, سکینه, جعقرپور, سیدعلی, ناصری, محمود. تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(1): 21-36. doi: 10.30495/jfst.2019.541221


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب