میرچولی, عبدالرضا, مظاهری تهرانی, مصطفی, مرتضوی, سید علی, رضوی, سید محمد علی. (1398). تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), 57-71. doi: 10.30495/jfst.2019.541223
عبدالرضا میرچولی; مصطفی مظاهری تهرانی; سید علی مرتضوی; سید محمد علی رضوی. "تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 1, 1398, 57-71. doi: 10.30495/jfst.2019.541223
میرچولی, عبدالرضا, مظاهری تهرانی, مصطفی, مرتضوی, سید علی, رضوی, سید محمد علی. (1398). 'تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), pp. 57-71. doi: 10.30495/jfst.2019.541223
میرچولی, عبدالرضا, مظاهری تهرانی, مصطفی, مرتضوی, سید علی, رضوی, سید محمد علی. تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(1): 57-71. doi: 10.30495/jfst.2019.541223


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب