حسینی, سیدمهدی, استیری, سیدحسین, دیدار, زهره. (1398). ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), 73-85. doi: 10.30495/jfst.2019.541224
سیدمهدی حسینی; سیدحسین استیری; زهره دیدار. "ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 1, 1398, 73-85. doi: 10.30495/jfst.2019.541224
حسینی, سیدمهدی, استیری, سیدحسین, دیدار, زهره. (1398). 'ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), pp. 73-85. doi: 10.30495/jfst.2019.541224
حسینی, سیدمهدی, استیری, سیدحسین, دیدار, زهره. ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(1): 73-85. doi: 10.30495/jfst.2019.541224


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب