امیری, صدیقه, رادی, محسن, باقری, فرود, انصاری, ویدا. (1398). فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), 99-112. doi: 10.30495/jfst.2019.541365
صدیقه امیری; محسن رادی; فرود باقری; ویدا انصاری. "فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 1, 1398, 99-112. doi: 10.30495/jfst.2019.541365
امیری, صدیقه, رادی, محسن, باقری, فرود, انصاری, ویدا. (1398). 'فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), pp. 99-112. doi: 10.30495/jfst.2019.541365
امیری, صدیقه, رادی, محسن, باقری, فرود, انصاری, ویدا. فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(1): 99-112. doi: 10.30495/jfst.2019.541365


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب