اجاق, سید مهدی, موسوی بنی, سحر السادات, عالیشاهی, علیرضا, جمشیدی, انیسه, محمدی, عصمت, کردجزی, معظمه. (1398). اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), 121-134. doi: 10.30495/jfst.2019.541369
سید مهدی اجاق; سحر السادات موسوی بنی; علیرضا عالیشاهی; انیسه جمشیدی; عصمت محمدی; معظمه کردجزی. "اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 1, 1398, 121-134. doi: 10.30495/jfst.2019.541369
اجاق, سید مهدی, موسوی بنی, سحر السادات, عالیشاهی, علیرضا, جمشیدی, انیسه, محمدی, عصمت, کردجزی, معظمه. (1398). 'اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), pp. 121-134. doi: 10.30495/jfst.2019.541369
اجاق, سید مهدی, موسوی بنی, سحر السادات, عالیشاهی, علیرضا, جمشیدی, انیسه, محمدی, عصمت, کردجزی, معظمه. اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(1): 121-134. doi: 10.30495/jfst.2019.541369


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب