اشرفی یورقانلو, رقیه, مهریار, لاله. (1398). اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), 147-160. doi: 10.30495/jfst.2019.541388
رقیه اشرفی یورقانلو; لاله مهریار. "اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 1, 1398, 147-160. doi: 10.30495/jfst.2019.541388
اشرفی یورقانلو, رقیه, مهریار, لاله. (1398). 'اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(1), pp. 147-160. doi: 10.30495/jfst.2019.541388
اشرفی یورقانلو, رقیه, مهریار, لاله. اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(1): 147-160. doi: 10.30495/jfst.2019.541388


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب