محمد نژاد, مجید. (1396). بررسی مقایسه ای شاخص های خونی و برخی ازفاکتورهای بیوشیمیایی وآنزیمی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان در اثر تغذیه با جیره غذایی دستی و تجاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), -.
مجید محمد نژاد. "بررسی مقایسه ای شاخص های خونی و برخی ازفاکتورهای بیوشیمیایی وآنزیمی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان در اثر تغذیه با جیره غذایی دستی و تجاری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4, 1396, -.
محمد نژاد, مجید. (1396). 'بررسی مقایسه ای شاخص های خونی و برخی ازفاکتورهای بیوشیمیایی وآنزیمی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان در اثر تغذیه با جیره غذایی دستی و تجاری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), pp. -.
محمد نژاد, مجید. بررسی مقایسه ای شاخص های خونی و برخی ازفاکتورهای بیوشیمیایی وآنزیمی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان در اثر تغذیه با جیره غذایی دستی و تجاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 10(4): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب