علاف نوریان, حمید, بیایانی, آبتین. (1397). اثر سطوح مختلف پروتئین جیره بر شاخص های رشد و ترکیب بیوشیمیایی بدن خیار دریایی(Holothuria scabra) در مرحله جوانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), 77-86.
حمید علاف نوریان; آبتین بیایانی. "اثر سطوح مختلف پروتئین جیره بر شاخص های رشد و ترکیب بیوشیمیایی بدن خیار دریایی(Holothuria scabra) در مرحله جوانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 3, 1397, 77-86.
علاف نوریان, حمید, بیایانی, آبتین. (1397). 'اثر سطوح مختلف پروتئین جیره بر شاخص های رشد و ترکیب بیوشیمیایی بدن خیار دریایی(Holothuria scabra) در مرحله جوانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), pp. 77-86.
علاف نوریان, حمید, بیایانی, آبتین. اثر سطوح مختلف پروتئین جیره بر شاخص های رشد و ترکیب بیوشیمیایی بدن خیار دریایی(Holothuria scabra) در مرحله جوانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 11(3): 77-86.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب