تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,629 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,552,035 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,724,521 |
استخراج و تعیین ویژگی های آنزیم تایروزیناز از پوست موز | ||
فصلنامه بیولوژی کاربردی | ||
مقاله 4، دوره 8، شماره 31، آذر 1397، صفحه 27-37 اصل مقاله (812.58 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
علیرضا فرخ* 1؛ ریحانه سریری2؛ نیکو نصوحی1 | ||
1دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی تهران | ||
2دانشگاه گیلان | ||
چکیده | ||
تشکیل رنگدانه های قهوه ای در پوست توسط تایروزیناز از مهمترین فاکتورهای موثر در ایجاد علایم پیری است . این آنزیم هم چنین در کاهش کیفیت میوه ها و سبزی ها از طریق تولید مالنین دخالت مستقیم دارد. تایروزیناز یک متالوآنزیم است که در کارهای تحقیقاتی مربوط به مواد غذایی، دارویی و آرایشی کاربرد دارد. قارچ خوراکی در حال حاضر تنها منبع تایروزیناز برای مصارف صنعتی و پژوهشی در مورد این آنزیم می باشد. هدف این تحقیق بررسی تایروزیناز پوست موز به عنوان یک جایگزین برای تایروزیناز قارچ در صنایع دارویی، غذایی، آرایشی و تحقیقاتی می باشد. در عمل، آنزیم مذکور از پوست مروز استخراج سازی گردید و برخی از ویژگیهای آن از جمله فعالیت بیولوژیکی، pH و دمای بهینه تعیین گردیده و با تایروزیناز سایر منابع مقایسه شدند. نتایج نشان دادند که آنزیم تایروزیناز پوست موز دارای دو ایزوفرم با وزن مولکولی بیشتر از تایروزیناز قارچ است. از طرفی دمای بهینه و پ.هاش این آنزیم به ترتیب 50 درجه سانتیگراد و 6.1 بودند. مقادیر ثابت میکائیلیس منتن میلی مولار و سرعت ماکزیمم 0.00401 میلی مو بر دقیقه محاسبه گردید. | ||
کلیدواژهها | ||
کلمات کلیدی: استخراج؛ ضایعات موز؛ تایروزیناز؛ ثابت های میکائیلیس؛ دما و pH بهینه | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,000 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 991 |