| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,567,077 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,270,819 |
استخراج و تعیین ویژگی های آنزیم تایروزیناز از پوست موز | ||
| فصلنامه بیولوژی کاربردی | ||
| مقاله 4، دوره 8، شماره 31، آذر 1397، صفحه 27-37 اصل مقاله (812.58 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| علیرضا فرخ* 1؛ ریحانه سریری2؛ نیکو نصوحی1 | ||
| 1دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی تهران | ||
| 2دانشگاه گیلان | ||
| چکیده | ||
| تشکیل رنگدانه های قهوه ای در پوست توسط تایروزیناز از مهمترین فاکتورهای موثر در ایجاد علایم پیری است . این آنزیم هم چنین در کاهش کیفیت میوه ها و سبزی ها از طریق تولید مالنین دخالت مستقیم دارد. تایروزیناز یک متالوآنزیم است که در کارهای تحقیقاتی مربوط به مواد غذایی، دارویی و آرایشی کاربرد دارد. قارچ خوراکی در حال حاضر تنها منبع تایروزیناز برای مصارف صنعتی و پژوهشی در مورد این آنزیم می باشد. هدف این تحقیق بررسی تایروزیناز پوست موز به عنوان یک جایگزین برای تایروزیناز قارچ در صنایع دارویی، غذایی، آرایشی و تحقیقاتی می باشد. در عمل، آنزیم مذکور از پوست مروز استخراج سازی گردید و برخی از ویژگیهای آن از جمله فعالیت بیولوژیکی، pH و دمای بهینه تعیین گردیده و با تایروزیناز سایر منابع مقایسه شدند. نتایج نشان دادند که آنزیم تایروزیناز پوست موز دارای دو ایزوفرم با وزن مولکولی بیشتر از تایروزیناز قارچ است. از طرفی دمای بهینه و پ.هاش این آنزیم به ترتیب 50 درجه سانتیگراد و 6.1 بودند. مقادیر ثابت میکائیلیس منتن میلی مولار و سرعت ماکزیمم 0.00401 میلی مو بر دقیقه محاسبه گردید. | ||
| کلیدواژهها | ||
| کلمات کلیدی: استخراج؛ ضایعات موز؛ تایروزیناز؛ ثابت های میکائیلیس؛ دما و pH بهینه | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,008 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,010 |
||