طاهری, علی, غفاری, مصطفی, نیکدل, محمد. (1397). بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3 (31) پاییز), 13-21.
علی طاهری; مصطفی غفاری; محمد نیکدل. "بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3 (31) پاییز, 1397, 13-21.
طاهری, علی, غفاری, مصطفی, نیکدل, محمد. (1397). 'بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3 (31) پاییز), pp. 13-21.
طاهری, علی, غفاری, مصطفی, نیکدل, محمد. بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(3 (31) پاییز): 13-21.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب