جوکار, اکبر, شاه امیریان, مریم, زارع, ماشا.... (1398). تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), 29-40. doi: 10.30495/jfst.2019.543729
اکبر جوکار; مریم شاه امیریان; ماشا... زارع. "تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 2, 1398, 29-40. doi: 10.30495/jfst.2019.543729
جوکار, اکبر, شاه امیریان, مریم, زارع, ماشا.... (1398). 'تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), pp. 29-40. doi: 10.30495/jfst.2019.543729
جوکار, اکبر, شاه امیریان, مریم, زارع, ماشا.... تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(2): 29-40. doi: 10.30495/jfst.2019.543729


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب