میری, سید محمد, هدایتی فرد, مسعود. (1398). ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), 79-89. doi: 10.30495/jfst.2019.543939
سید محمد میری; مسعود هدایتی فرد. "ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 2, 1398, 79-89. doi: 10.30495/jfst.2019.543939
میری, سید محمد, هدایتی فرد, مسعود. (1398). 'ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), pp. 79-89. doi: 10.30495/jfst.2019.543939
میری, سید محمد, هدایتی فرد, مسعود. ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(2): 79-89. doi: 10.30495/jfst.2019.543939


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب